Genuitec » All Posts https://www.genuitec.com/forums/topics/myeclipse/java-ee-development-ejb-jsp-struts-xdoclet-etc/feed/ Wed, 15 Aug 2018 11:20:25 +0000 http://bbpress.org/?v=2.5.14-6684 en-US https://www.genuitec.com/forums/topic/jsp-scriptlet-validation-is-not-recognized-as-error/#post-595507 <![CDATA[Reply To: JSP Scriptlet Validation is not recognized as error]]> https://www.genuitec.com/forums/topic/jsp-scriptlet-validation-is-not-recognized-as-error/#post-595507 Fri, 10 Aug 2018 08:13:12 +0000 support-tony Filan,

I’m afraid the fix for this issue didn’t make it to 2017 CI 10, as you probably realize, but is in our MyEclipse CI 2018.8.0 release, available from our download page. Note that this release is based on eclipse Photon and so will need to be installed separately from MyEclipse 2017.

]]>
https://www.genuitec.com/forums/topic/jsp-validation-issues-in-myeclipse2017ci/#post-595497 <![CDATA[Reply To: JSP Validation issues in MyEclipse2017CI]]> https://www.genuitec.com/forums/topic/jsp-validation-issues-in-myeclipse2017ci/#post-595497 Fri, 10 Aug 2018 06:40:13 +0000 support-tony This issue has been fixed in the new 2018 release of MyEclipse. To get the fix, you’ll need to install and use this release (you don’t need a new license for this release). You can use your existing workspace though you may be prompted to migrate it the first time you run the new release. An installer can be downloaded from this page.

]]>
https://www.genuitec.com/forums/topic/hibernate-reverse-engineering-give-errors/#post-594439 <![CDATA[Reply To: hibernate reverse engineering give errors.]]> https://www.genuitec.com/forums/topic/hibernate-reverse-engineering-give-errors/#post-594439 Sun, 29 Jul 2018 07:15:53 +0000 Gao Yongpeng Industrial and Commercial bank of China LTD, Hebei Branch I asked a question once, the link below:
https://www.genuitec.com/forums/topic/the-starting-page-of-myeclipse-2017-ci-spend-too-long-time-why/

Now, the problem solved. The method is as the following:
Increase the -Xms value to 384m ( the old value is 256m) in the myeclipse.ini file.

]]>
https://www.genuitec.com/forums/topic/hibernate-reverse-engineering-give-errors/#post-594314 <![CDATA[Reply To: hibernate reverse engineering give errors.]]> https://www.genuitec.com/forums/topic/hibernate-reverse-engineering-give-errors/#post-594314 Thu, 26 Jul 2018 16:40:54 +0000 support-swapna Thank you for the detailed report and the log files. We are looking into it.
We will get back to you in case we need any additional information.

Apologies for inconvenience caused.

–Swapna
Genuitec Support

]]>
https://www.genuitec.com/forums/topic/hibernate-reverse-engineering-give-errors/#post-594308 <![CDATA[Reply To: hibernate reverse engineering give errors.]]> https://www.genuitec.com/forums/topic/hibernate-reverse-engineering-give-errors/#post-594308 Thu, 26 Jul 2018 15:02:33 +0000 Gao Yongpeng Industrial and Commercial bank of China LTD, Hebei Branch To Create new workspace, My problem was solved. I provided the above information, hopefully that will help you find out why the errors occur.
Good lucky.

]]>
https://www.genuitec.com/forums/topic/hibernate-reverse-engineering-give-errors/#post-594283 <![CDATA[Reply To: hibernate reverse engineering give errors.]]> https://www.genuitec.com/forums/topic/hibernate-reverse-engineering-give-errors/#post-594283 Thu, 26 Jul 2018 10:44:37 +0000 Gao Yongpeng Industrial and Commercial bank of China LTD, Hebei Branch Hi,
I switched to the old workspace,created a new web propject, then Reverse
Engineering a table in MyEclipse Derby database works, the issues still
occured.(10.jpg, but I forgot to backup .log file)

I deleted the .log file, then restarting myeclipse, the issues were
disappeared! but when I tried to do Hibernate Reverse Engineering for a few
times, the errors occured again, either oracle or Derby database.(oracle:
11.jpg and 11.log, 12.jpg and 12.log. Derby: 13.jpg and 13.log)

I started MyEclipse with -clean, for new Web Project, Reverse Engineering a
table, it worked well. but for my old Web Project, the issues occured
again. (14.log) It’s worth noting that the issues occured once, it always occured,
whether old Web Project or new Web Project, unless starting Myeclipse with
-clean or create a new workspace.

My database is oracle 11g, jar is ojdbc5.jar.
Hibernate’s release is 3.3.2 or 3.2.
Server Runtime is WebSphere 7.

Attachments:
You must be logged in to view attached files.
]]>
https://www.genuitec.com/forums/topic/hibernate-reverse-engineering-give-errors/#post-594274 <![CDATA[Reply To: hibernate reverse engineering give errors.]]> https://www.genuitec.com/forums/topic/hibernate-reverse-engineering-give-errors/#post-594274 Thu, 26 Jul 2018 05:08:26 +0000 support-swapna Glad that it works. Thank you for getting back to us.
Please let us know if you see any other issues.

–Swapna
Genuitec Support

]]>
https://www.genuitec.com/forums/topic/hibernate-reverse-engineering-give-errors/#post-594272 <![CDATA[Reply To: hibernate reverse engineering give errors.]]> https://www.genuitec.com/forums/topic/hibernate-reverse-engineering-give-errors/#post-594272 Thu, 26 Jul 2018 04:45:37 +0000 Gao Yongpeng Industrial and Commercial bank of China LTD, Hebei Branch Now, the Hibernate Reverse Engineering works well.
Thank you!

]]>
https://www.genuitec.com/forums/topic/hibernate-reverse-engineering-give-errors/#post-594271 <![CDATA[Reply To: hibernate reverse engineering give errors.]]> https://www.genuitec.com/forums/topic/hibernate-reverse-engineering-give-errors/#post-594271 Thu, 26 Jul 2018 04:42:42 +0000 Gao Yongpeng Industrial and Commercial bank of China LTD, Hebei Branch Hi,
I tried the first suggestion, switch to a new workspace, created a new project, and the Reverse Engineering worked well.
Thank you very much!

]]>
https://www.genuitec.com/forums/topic/hibernate-reverse-engineering-give-errors/#post-594199 <![CDATA[Reply To: hibernate reverse engineering give errors.]]> https://www.genuitec.com/forums/topic/hibernate-reverse-engineering-give-errors/#post-594199 Wed, 25 Jul 2018 09:58:32 +0000 support-swapna Hi,

Sorry that you are seeing this problem. Thank you for the screenshots.

Can you please try these suggestions and see if it helps?

1. To rule out project specific problems, can you please switch to a new workspace, create a new project and see if the Reverse Engineering works?

2. Can you please check if Reverse Engineering a table in MyEclipse Derby database works to rule out database specific issues?

3. If none of the above suggestions work, then try adding a -clean flag for one launch of MyEclipse and attempt your reverse engineering again.

4. If starting MyEclipse with -clean does not help, then please try re-installing. You can choose to repair an existing installation, or install a new copy, during the install. Delete the .deliverycenter.installs file located in your user home directory and run the MyEclipse installer to install a new copy of MyEclipse.

5. If you still have problems, then please delete your .log file (in the .metadata folder of your workspace), relaunch MyEclipse, try reverse engineering again and attach the resultant .log file here. Also share with us the MyEclipse version and build id details (from Help > About MyEclipse section) and Oracle DB version and the JDBC driver details to help us investigate further.

Apologies for inconvenience caused. Please let us know how you get on with this issue.

–Swapna
Genuitec Support

]]>
https://www.genuitec.com/forums/topic/hibernate-reverse-engineering-give-errors/#post-594183 <![CDATA[hibernate reverse engineering give errors.]]> https://www.genuitec.com/forums/topic/hibernate-reverse-engineering-give-errors/#post-594183 Wed, 25 Jul 2018 04:42:26 +0000 Gao Yongpeng Industrial and Commercial bank of China LTD, Hebei Branch DB Browser connect to a oracle db, Choice a table, right click menu to Use “hibernate reverse engineering…”, but always pop a error window. tried a few times, look the details, the error has change:
An internal error occurred during: “Generating Artifacts”.java.lang.NullPointerException
or:
An internal error occurred during: “Generating Artifacts”.java.lang.ExceptionInInitializerError
or:
An internal error occurred during: “Generating Artifacts”.Could not initialize class org.hibernate.util.ReflectHelper

What’s the problem?

Attachments:
You must be logged in to view attached files.
]]>
https://www.genuitec.com/forums/topic/externally-launched-server-connector-does-not-support-remote-hosts/#post-593484 <![CDATA[Reply To: Externally Launched Server connector does not support remote hosts?!]]> https://www.genuitec.com/forums/topic/externally-launched-server-connector-does-not-support-remote-hosts/#post-593484 Thu, 12 Jul 2018 16:22:15 +0000 support-swapna Mike,

Yes, that’s certainly true, but must say we don’t have many requests for this functionality in MyEclipse.
As a workaround you could try creating a map for the app server’s directory to a local share and then use the Externally Launched Server connector to deploy to that location.

Hope it helps. Please let us know if you have any other questions.

–Swapna
Genuitec Support

]]>
https://www.genuitec.com/forums/topic/externally-launched-server-connector-does-not-support-remote-hosts/#post-593441 <![CDATA[Reply To: Externally Launched Server connector does not support remote hosts?!]]> https://www.genuitec.com/forums/topic/externally-launched-server-connector-does-not-support-remote-hosts/#post-593441 Wed, 11 Jul 2018 15:26:32 +0000 Mike_mikekonikoff Thanks, Swapna. Given Tomcat’s manager API and JMX it seems like a true remote tomcat deployment is feasible and would be nice to have as a plugin. Looks like JRebel has some support for it already:
https://manuals.zeroturnaround.com/jrebel/remoteserver/eclipse.html#eclipseremoteserver

]]>
https://www.genuitec.com/forums/topic/externally-launched-server-connector-does-not-support-remote-hosts/#post-593425 <![CDATA[Reply To: Externally Launched Server connector does not support remote hosts?!]]> https://www.genuitec.com/forums/topic/externally-launched-server-connector-does-not-support-remote-hosts/#post-593425 Wed, 11 Jul 2018 13:01:20 +0000 support-swapna Mike,

The Externally Launched Server connector is for the server that is launched on the local machine, outside of MyEclipse. The description for the connector should have said “external” instead of remote. We will correct the description accordingly. Thank you for reporting it.

If you are looking to work with remote Websphere, then please check this tutorial :
https://www.genuitec.com/docs/servers/remote-websphere-connectors/

Hope this helps. Please let us know if you have any further questions.

–Swapna
Genuitec Support

]]>
https://www.genuitec.com/forums/topic/externally-launched-server-connector-does-not-support-remote-hosts/#post-593416 <![CDATA[Externally Launched Server connector does not support remote hosts?!]]> https://www.genuitec.com/forums/topic/externally-launched-server-connector-does-not-support-remote-hosts/#post-593416 Wed, 11 Jul 2018 02:44:01 +0000 Mike_mikekonikoff Adding a new server, Basic > Externally Launched Server from MyEclipse 2018 CI stream. Description says it “is designed to attach to remote application servers and support full application debugging.” Sounds perfect for my needs, but typing anything other than localhost in the Server’s host name results in error message “The currently selected server type does not support remote hosts.” Doesn’t that defeat the purpose of attaching to remote server as stated in the connector description?

]]>