Error when accessing application

Home Forums MyEclipse IDE WebSphere Development Error when accessing application

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of support-swapna support-swapna 3 years, 2 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #326162
    Profile photo of hahagal
    hahagal
    Member

    Hi,

    I am using WebSphere 7.0. Enterprise project is JavaEE 5.. It get deployed successfully. However, when I get the following error when I tried to access the application.

    [5/18/12 17:58:02:874 SGT] 00000016 servlet E com.ibm.ws.webcontainer.servlet.ServletWrapper service SRVE0068E: Uncaught exception created in one of the service methods of the servlet Faces Servlet in application Belsize. Exception created : java.lang.NoSuchMethodError: com/sun/faces/util/Util.verifyFactoriesAndInitDefaultRenderKit(Ljavax/servlet/ServletContext;)V
    at com.ibm.faces.context.MultipartFacesContextFactoryImpl.getFacesContext(MultipartFacesContextFactoryImpl.java:73)
    at javax.faces.webapp.FacesServlet.service(FacesServlet.java:260)
    at com.ibm.ws.webcontainer.servlet.ServletWrapper.service(ServletWrapper.java:1657)
    at com.ibm.ws.webcontainer.servlet.ServletWrapper.handleRequest(ServletWrapper.java:939)
    at com.ibm.ws.webcontainer.servlet.ServletWrapper.handleRequest(ServletWrapper.java:502)
    at com.ibm.ws.webcontainer.servlet.ServletWrapperImpl.handleRequest(ServletWrapperImpl.java:179)
    at com.ibm.ws.webcontainer.webapp.WebApp.handleRequest(WebApp.java:3935)
    at com.ibm.ws.webcontainer.webapp.WebGroup.handleRequest(WebGroup.java:276)
    at com.ibm.ws.webcontainer.WebContainer.handleRequest(WebContainer.java:931)
    at com.ibm.ws.webcontainer.WSWebContainer.handleRequest(WSWebContainer.java:1592)
    at com.ibm.ws.webcontainer.channel.WCChannelLink.ready(WCChannelLink.java:186)
    at com.ibm.ws.http.channel.inbound.impl.HttpInboundLink.handleDiscrimination(HttpInboundLink.java:452)
    at com.ibm.ws.http.channel.inbound.impl.HttpInboundLink.handleNewRequest(HttpInboundLink.java:511)
    at com.ibm.ws.http.channel.inbound.impl.HttpInboundLink.processRequest(HttpInboundLink.java:305)
    at com.ibm.ws.http.channel.inbound.impl.HttpInboundLink.ready(HttpInboundLink.java:276)
    at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.NewConnectionInitialReadCallback.sendToDiscriminators(NewConnectionInitialReadCallback.java:214)
    at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.NewConnectionInitialReadCallback.complete(NewConnectionInitialReadCallback.java:113)
    at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.AioReadCompletionListener.futureCompleted(AioReadCompletionListener.java:165)
    at com.ibm.io.async.AbstractAsyncFuture.invokeCallback(AbstractAsyncFuture.java:217)
    at com.ibm.io.async.AsyncChannelFuture.fireCompletionActions(AsyncChannelFuture.java:161)
    at com.ibm.io.async.AsyncFuture.completed(AsyncFuture.java:138)
    at com.ibm.io.async.ResultHandler.complete(ResultHandler.java:204)
    at com.ibm.io.async.ResultHandler.runEventProcessingLoop(ResultHandler.java:775)
    at com.ibm.io.async.ResultHandler$2.run(ResultHandler.java:905)
    at com.ibm.ws.util.ThreadPool$Worker.run(ThreadPool.java:1604)

    -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    Installation Summary
    -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    *** Date:
    Friday, May 18, 2012 6:02:22 PM SGT

    ** System properties:
    OS=WindowsVista
    OS version=6.1.0
    Java version=1.6.0_13

    *** MyEclipse details:
    MyEclipse Blue Edition
    Version: 10.0 Blue
    Build id: 10.0-Blue-20111028

    *** Eclipse details:
    MyEclipse Blue Edition

    Version: 10.0 Blue
    Build id: 10.0-Blue-20111028

    Eclipse Platform

    Version: 3.7.0.v20110530-9gF7UHNFFt4cwE-pkZDJ7oz-mj4OSEIlu9SEv0f
    Build id: I20110613-1736

    Eclipse Java Development Tools

    Version: 3.7.0.v20110520-0800-7z8gFchFMTdFYKuLqBLqRja9B15B
    Build id: I20110613-1736

    Eclipse Plug-in Development Environment

    Version: 3.7.0.v20110504-0800-7b7qFVpFEx2XnmYtj_9RfO7
    Build id: I20110613-1736

    Eclipse Graphical Editing Framework GEF

    Version: 3.7.0.v20110425-2050-777D-81B2Bz0685C3A6E34272
    Build id: 201105020958

    Eclipse RCP

    Version: 3.7.0.v20110216-9DB5Fm1FpBGy_AaVz-mFamgY
    Build id: I20110613-1736

    Eclipse startup command=-os
    win32
    -ws
    win32
    -arch
    x86
    -showsplash
    -launcher
    C:\Users\admin\AppData\Local\Genuitec\MyEclipse Blue Edition 10\myeclipse-blue.exe
    -name
    Myeclipse-blue
    –launcher.library
    C:\Users\admin\AppData\Local\Genuitec\MyEclipse Blue Edition 10\../Common/plugins/org.eclipse.equinox.launcher.i18n.win32.win32.x86_3.2.0.v201103301700\eclipse_3215.dll
    -startup
    C:\Users\admin\AppData\Local\Genuitec\MyEclipse Blue Edition 10\../Common/plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.2.0.v20110502.jar
    -install
    C:\Users\admin\AppData\Local\Genuitec\MyEclipse Blue Edition 10
    -configuration
    C:\Users\admin\AppData\Local\Genuitec\MyEclipse Blue Edition 10\configuration
    -vm
    C:\Users\admin\AppData\Local\Genuitec\Common\binary\com.sun.java.jdk.win32.x86_1.6.0.013\jre\bin\client\jvm.dll

    #326171
    Profile photo of support-swapna
    support-swapna
    Moderator

    hahagal,

    Please update to version 10.1 which is the latest version. Go to MyEclipse Configuration Center > Software > Software Updates Available. Select 10.1, apply the changes and restart the IDE when it prompts to.

    This looks more like a Websphere and JSF issue. Take a look at these links :

    http://fixunix.com/websphere/559823-faces-was7-0-nosuchmethoderror.html
    http://www.ibm.com/developerworks/forums/thread.jspa?messageID=14571127
    http://www.websphereusergroup.org/go/thread/view/108057/25592641/?pg=last

    Please post to development forums for better support.

    #326202
    Profile photo of hahagal
    hahagal
    Member

    Hi swapna,

    Is there any fixes in 10.1 relating to my issue?

    #326249
    Profile photo of support-swapna
    support-swapna
    Moderator

    hahagal,

    It looks more like a Websphere and JSF issue. We have not fixed anything in MyEclipse related to this issue.

    I suggest you cross post to relevant forums for the fix/workaround.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

We are experiencing a server disruption at http://t.co/8WOtweIxS5 and will have the site back up shortly. Sorry for the inconvenience.

about 11 hours ago

Follow us on social media
30
Jul

Eclipse+Web=Webclipse

Hello developers of the world!Genuitec is pleased to announce the release of Webclipse. Webclipse comes loaded with features that are aimed to cover many missing pieces of Eclipse for Web development. At Genuitec, we are a family of programmers fr...