Hijack symbol is not coming up on hijacked files

Home Forums Archived Forums MyEclipse Archived General Hijack symbol is not coming up on hijacked files

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of support-swapna support-swapna 3 years, 2 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #324099
    Profile photo of archna
    archna
    Member

    Hi
    I have MyEclipse8.6 version, I have two view on my system. Both view were fine but suddenly I have deleted .copyarea.db file from one view and that’s how that view got messed up so i updated my second view and started working on that. everything is working fine except that it’s not displaying the red circle with cross on it on hijacked files in myeclipse jave enterprise perspective. In the absence of that symbol it’s hard to findout which file is hijacked and which one is not.
    Any suggestion will be much appreciated. As i imported the file in workspace twice did building/clean build several time.s

    ….Archimca

    #324131
    Profile photo of support-swapna
    support-swapna
    Moderator

    Archimca,

    Sorry that you are seeing this issue.

    Can you answer some more questions ?

    1) Which source control tool are you using ? Is it Clear Case ?

    2) Can you switch to a new workspace and check if the issue persists? Please paste the contents of the .log file which is located at <workspace dir>/.metadata/.log for us.

    3) Please take a look at these related links :
    http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21305088
    http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21392432

    I suggest you cross post to the related source control forums for better support.

    Hope this helps.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.