Servers view – ports configuration disappeared

  1. MyEclipse IDE > Java EE Development (EJB, JSP, Struts, XDoclet, etc.)

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  support-swapna 2 weeks ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #658937 Reply

    niko1
    Participant

    Hello.
    I know that my tomcat admin port is incorrect (it’s currently set on -1) but I’m not able to change it through server configuration on MyEclipse.
    The problem is that on server configuration (“Overview” folder) I can’t set anymore tomcat ports section: it disappeared!
    Why ?
    I’m using MyEclipse version 2020.5.18 (but I found same error on two previous versions).
    Thanks.

    #658939 Reply

    support-swapna
    Moderator

    Hi,

    For the Ports section to be visible, please change the deployment settings to ‘Use Tomcat context deployment’. To be able to select that option, click on the icon besides the ‘Server must be published with no modules present to make any changes to this section’, then select the ‘Use Tomcat context deployment’, save and close the file. Reopen the Overview page and you will see the Ports section visible.

    Please find the attached screenshot for your reference.

    Hope this helps. Please let us know if you have any further questions.

    –Swapna
    Genuitec Support

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
Reply To: Servers view – ports configuration disappeared

You must be logged in to post in the forum log in