No Javadoc popup!

This topic contains 7 replies, has 4 voices, and was last updated by  bobbie424242 2 months, 1 week ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #610903 Reply

    etricky
    Participant

    I updated to the latest version of DevStyle and immediately noticed that the javadoc popup that appears when you hover the mouse cursor over a method doesn’t appear. Also, when you use the CTRL+SPACE to autocomplete a method, it shows the possible methods but next to it, there’s no javadoc window. I did a fresh install of Eclipse and only installed DevStyle from the marketplace. As soon as I enabled the dark theme, this behavior happens. If I disable DevStyle, the javadoc popup appears. I added some screenshots of this.

    Eclipse details:
    Version: 2018-12 (4.10.0)
    Build id: 20181214-0600

    In eclipse logs, I see this:

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #610908 Reply

    etricky
    Participant

    Adding DevStyle configs image and OS is Windows 10 Build 18305

    • This reply was modified 2 months, 1 week ago by  etricky.
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #610911 Reply

    aaronlonin
    Moderator

    @etricky thank you for reporting this issue :(. We are going to investigate it and let you know as soon as we fix it.

    #610919 Reply

    aaronlonin
    Moderator

    @etricky, We’re really sorry for the inconveniences caused by this bug. Gladly we managed to fix this issue and due to the severity of it we decided to rollout a hotfix update. You can do help > Check for updates and update to this build.

    Thanks again for reporting it!
    Aaron Lara

    #610920 Reply

    etricky
    Participant

    @aaronlonin, I just updated DevStyle and the issue is fixed! Thank you so much for your quick reply and for fixing it so quickly, I really appreciate it!

    #610969 Reply

    bobbie424242
    Participant

    When I try to update to the latest version (1.11.0.201903132214), I get error below.

    – Eclipse Photon 4.10.0
    – DevStyle CI update site enabled: http://www.genuitec.com/updates/devstyle/ci/

    ////

    An error occurred while collecting items to be installed
    session context was:(profile=_home_bobbie_eclipse_java-2018-12_eclipse, phase=org.eclipse.equinox.internal.p2.engine.phases.Collect, operand=, action=).
    No repository found containing: osgi.bundle,com.genuitec.eclipse.core.common.platform,13.0.2.201903132214
    No repository found containing: osgi.bundle,com.genuitec.eclipse.inlinesearch,1.11.0.201903132214
    No repository found containing: osgi.bundle,com.genuitec.eclipse.meexplorer,13.0.0.201903132214
    No repository found containing: osgi.bundle,com.genuitec.eclipse.meexplorer.jdt,1.11.0.201903132214
    No repository found containing: osgi.bundle,com.genuitec.eclipse.monitor,13.0.0.201903132214
    No repository found containing: osgi.bundle,com.genuitec.eclipse.news,1.11.0.201903132214
    No repository found containing: osgi.bundle,com.genuitec.eclipse.patches,1.11.0.201903132214
    No repository found containing: osgi.bundle,com.genuitec.eclipse.startup,1.11.0.201903132214
    No repository found containing: osgi.bundle,com.genuitec.eclipse.startup.workspace,1.11.0.201903132214
    No repository found containing: osgi.bundle,com.genuitec.eclipse.theming.base,1.11.0.201903132214
    No repository found containing: osgi.bundle,com.genuitec.eclipse.theming.core,1.11.0.201903132214
    No repository found containing: osgi.bundle,com.genuitec.eclipse.theming.css,1.11.0.201903132214
    No repository found containing: osgi.bundle,com.genuitec.eclipse.theming.epl,1.11.0.201903132214
    No repository found containing: osgi.bundle,com.genuitec.eclipse.theming.scrollbar,1.11.0.201903132214
    No repository found containing: osgi.bundle,com.genuitec.eclipse.theming.ui,1.11.0.201903132214
    No repository found containing: osgi.bundle,com.genuitec.eclipse.ui.common.platform,13.0.0.201903132214
    No repository found containing: osgi.bundle,com.genuitec.eclipse.webclipse.evergreen,1.11.0.201903132214
    No repository found containing: osgi.bundle,com.genuitec.eclipse.webicons,1.11.0.201903132214
    No repository found containing: osgi.bundle,com.genuitec.eclipsecolortheme.api,1.11.0.201903132214
    No repository found containing: org.eclipse.update.feature,com.genuitec.eclipse.base.feature,1.11.0.201903132214
    No repository found containing: org.eclipse.update.feature,com.genuitec.eclipse.common.explorer.jdt.feature,1.11.0.201903132214
    No repository found containing: org.eclipse.update.feature,com.genuitec.eclipse.theming.feature,1.11.0.201903132214

    #610970 Reply

    timwebb
    Keymaster

    Please shut down Eclipse and restart it. There is a cache of update site metadata in Eclipse and it has cached an older version of the site.

    Alternatively you can go to Preferences > Install/Update > Available Software Sites and click to Reload the DevStyle update site and then check for updates again.

    Cheers!

    #610980 Reply

    bobbie424242
    Participant

    Thank you, problem fixed!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
Reply To: No Javadoc popup!

You must be logged in to post in the forum log in