Typescript plugin not working

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by 2 months, 3 weeks ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #596740 Reply

    thechad1
    Participant

    My Angular IDE installation stopped recognizing *.ts files. I’ve uninstalled and reinstalled both the Typescript 2017 plugin and the Angular IDE 2017 plugin a few times and both show “Installed” in the Eclipse Marketplace, but I do not see any TypeScript plugins installed from the About Eclipse > Installation Details window.

    Any ideas?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #596793 Reply

    support-swapna
    Moderator

    thechad1,

    Sorry that you are seeing problems with TypeScript support. Thank you for the log file.
    Angular IDE plugin includes TypeScript plugin as well so you do not have to install TypeScript plugin separately.

    1. This could be the result of some installation corruption. Do you remember making any changes to the IDE or your machine recently which could have broken the TypeScript support?

    2. Can you please start the IDE with -clean command args and check if it fixes the problem?
    Here is the FAQ to start the IDE with -clean : https://www.genuitec.com/forums/topic/troubleshoot-using-the-clean-command-line-argument/

    3. If starting with -clean does not help, then please grab a fresh install of Eclipse and install the Angular IDE plugin as a quick fix to get going. Alternatively, you can also install a stand alone Angular IDE from here : https://www.genuitec.com/products/angular-ide/download/

    Apologies for inconvenience caused. Please let us know how you get on with this problem.

    –Swapna
    Genuitec Support

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
Reply To: Typescript plugin not working