Crystal Reports

This topic contains 8 replies, has 5 voices, and was last updated by Profile photo of support-joy support-joy 5 years, 7 months ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #301630
    Profile photo of Jim Connolly
    Jim Connolly
    Member

    Is there any chance of adding the support for Crystal Reports that SAP puts out? It seems like it should be a simple import of their support but it isn’t I tried to load it using the update feature (site: http://downloads.businessobjects.com/akdlm/crystalreportsforeclipse/2_0/update_site) in the Help menu but to no avail? Maybe there is a procedure I can follow to perform this magic.

    Jim Connolly

    #301637

    jeconnolly,
    Can you give some more information?
    1. what are your installation details? You can get them from MyEclipse > installation Summary > Installation Details.
    2. Are you getting any errors while using the update site?
    Going over the net, I came across the following link
    http://www.eclipseplugincentral.com/Web_Links-index-req-viewlink-cid-670.html
    where it is mentioned that, crystal reports 2.0 is compatible with eclipse 3.4.1.
    Since the base eclipse for the latest version of MyEclipse(7.5) is 3.4.2, there could be compatibility issues.

    #303280
    Profile photo of konathala
    konathala
    Member

    So is there a way to resolve this issue. Please do post me if you had anybody has a solution for this. My mail id is konathala2003@gmail.com

    #303285
    Profile photo of Jim Connolly
    Jim Connolly
    Member

    Shalini, sorry about not answering before but I did not get notification of your post. It probably got caught in my SPAM filter or something like that. Anyway here are the installation details:

    *** Date:
    Friday, October 16, 2009 10:27:03 AM EDT

    ** System properties:
    OS=MacOSX
    OS version=10.5.8
    Java version=1.5.0_20

    *** MyEclipse details:
    MyEclipse Enterprise Workbench
    Version: 7.5
    Build id: 7.5-20090609

    *** Eclipse details:
    MyEclipse Enterprise Workbench

    Version: 7.5
    Build id: 7.5-20090609

    Eclipse Platform

    Version: 3.4.2.R342_v20090122-9I96EiWElHi8lheoJKJIvhM3JfVsYbRrgVIWL
    Build id: M20090211-1700

    Eclipse Java Development Tools

    Version: 3.4.2.r342_v20081217-7o7tEAoEEDWEm5HTrKn-svO4BbDI
    Build id: M20090211-1700

    Eclipse Plug-in Development Environment

    Version: 3.4.2.R342_v20090122-7T7U1E9imVKz-A8Vz-p_jRS
    Build id: M20080703-0800

    Eclipse Graphical Editing Framework GEF

    Version: 3.4.2.v20090218-1145-67728084A56B4I233613552
    Build id: 200809101400

    Eclipse RCP

    Version: 3.4.200.R342_v20090122-989JESTEbig-SVaL8UJHcYBr4A63
    Build id: M20090211-1700

    Eclipse startup command=-os
    macosx
    -ws
    carbon
    -arch
    x86
    -showsplash
    -launcher
    /Library/Genuitec/MyEclipse 7.5/myeclipse.app/Contents/MacOS/myeclipse
    -name
    Myeclipse
    –launcher.library
    /Library/Genuitec/MyEclipse 7.5/myeclipse.app/Contents/MacOS//../../../../Common/plugins/org.eclipse.equinox.launcher.carbon.macosx_1.0.101.R34x_v20080731/eclipse_1115.so
    -startup
    /Library/Genuitec/MyEclipse 7.5/myeclipse.app/Contents/MacOS/../../../../Common/plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.0.101.R34x_v20081125.jar
    -clean
    -configuration
    ../../../configuration
    -keyring
    /Users/user/.eclipse_keyring
    -consoleLog
    -showlocation
    -vm
    /System/Library/Frameworks/JavaVM.framework

    I don’t remember if there were any errors while using the update site but thee probably were some. I also tried it on a PC running Win-XP and that did not work either.

    At that point I gave up and posted this request on the forum.

    I hope that helps,

    Jim Connolly

    #303349
    Profile photo of Brian Fernandes
    Brian Fernandes
    Moderator

    This message has not been recovered.

    #305066
    Profile photo of Jim Connolly
    Jim Connolly
    Member

    This message has not been recovered.

    #305428
    Profile photo of support-joy
    support-joy
    Member

    This message has not been recovered.

    #305443
    Profile photo of Jim Connolly
    Jim Connolly
    Member

    This message has not been recovered.

    #305459
    Profile photo of support-joy
    support-joy
    Member

    This message has not been recovered.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The forum ‘Blue Feature Requests’ is closed to new topics and replies.